Погода в Україні в неділю, 11 липня, збережеться спекотною. У більшості областей буде світити сонце, тільки на Заході можливі грози.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

За прогнозами синоптиків, найближчими днями спека збережеться на всій території України. Стовпчики термометрів піднімуться до +29+34 градусів, вночі опустяться до +15+21 градуса.

У західних областях пройдуть короткочасні дощі з грозами. Завтра, 11 липня, опади можливі на півдні та в Карпатах.

"До західних областей наблизиться фронтальна система циклону ARNO, тому на заході України пройдуть короткочасні грозові дощі. Однак на температурний фон опади істотно не впливають - він залишатиметься високим", - розповіли метеорологи.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Спека, фото: Unian
Спека, фото: Unian

Так, в районах де пройдуть короткочасні опади з грозами, можливий град і шквалисте посилення вітру до 15-20 м / с.

Оскільки Україна буде перебувати в гарячому повітрі - буде переважати надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Зокрема, у західних, північних, Вінницькій, Полтавській та Харківській областях.

У Києві, 11 липня, як і майже по всій території України – спекотна погода. Вдень стовпчики термометра покажуть до +31+33 градусів.

Нагадаємо, раніше Погода 10 липня змусить українців мріяти про зиму: +30, і це тільки початок

Як повідомляє портал «Знай.иа» + 32 у столиці і ні краплі дощу: синоптик розповіла про погоду на вихідних

Також «Знай.иа " писав, що Українці мріють про нього в спеку: 4-метрове морозиво встановило світовий рекорд