Відмінний рецепт для приготування наливки з вишні для якого вам буде потрібно ягоди вишні і горілка.

Наливка-дуже корисний продукт, який легко можна приготувати самому. На телеграм-порталі Кухня по-чоловічому з'явився простий і цікавий рецепт.

Наливка. Фото: инстаграм.

Для цього вам треба:

  • Ягоди вишні - 1 стакан;
  • Горілка-0,7 мл;
  • Цукор-стакан;
  • Вода-1 стакан;
  • Лимонна кислота-1/2 ч. л.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Алгоритм приготування

  1. Ягоди вишні промиваємо і висипаємо в скляну банку. Далі ягоди заливаємо горілкою і закриваємо банку поліетиленовою кришкою. Тут важливо закрити банку дуже добре, можливо навіть перемотати скотчем. Поставити банку в темне місце на 21 день.
  2. Після цього терміну виймаємо ягоди з банки, добре віджимаємо. Все що віджали назад виливаємо в банку і отриманий настій проціджуємо.
  3. Варимо сироп з'єднавши всі інгредієнти для сиропу (цукор повинен повністю розчинитися).
  4. Після того як сироп охолоне змішуємо ягідний настій з сиропом. За бажанням готову наливку можна перелити в графин.

Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо.