Біллі Айліш здивувала шанувальників фото і Відео зі зйомок. Відповідний пост з'явився на її офіційній Instagram сторінці.

На даний момент Біллі Айліш є однією з найпопулярніших і успішних співачок у світі. У такому юному повітрі вона встигла отримати кілька нагород "Греммі", а також записати саундтрек для нового фільму про Джеймса Бонда.

Популярність американської співачки відбилася на її соціальних мережах. Так, на Instagram Біллі Айліш підписалося 87 мільйонів чоловік, які активно стежать за її творчістю та особистим життям.

10 липня на її офіційному ютуб-каналі вийшов кліп. А на своїй Instagram-сторінці знаменитість опублікувала відео, на якому показала процес зйомок. Вони далися вкрай важко, дівчина показала синці на колінах, а також повідомила, що її батьки дуже важко пережили їх.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Причина в тому, що за сюжетом фільму дівчина співає в оточенні автомобілів, які їздять на великій швидкості, а також падає на асфальт.

Сподіваюся, вам сподобалося (також, будь ласка, насолоджуйтеся п'ятим слайдом, на якому моя мама і команда божеволіють від страху)
, - повідомила вона.

Раніше повідомляли, Полякова не засне, Кароль закінчить кар'єру: Біллі Айліш роздяглася і вбила світ шикарними формами.

Як повідомляв Знай.uа, Біллі Айліш заговорила про силу посеред пустелі: "Твоя…".

Знай.иа писав, Біллі Айліш розповіла про важливу подію в житті і розридалася: "Сподіваюся, ти відчуєш".