Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", а також телеведуча "Танці з зірками" Тіна Кароль любить радувати шанувальників новими знімками і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона піписників.

У артистки величезна кількість різних фан-сторінок в соцмережах, на яких шанувальники виставляють різноманітні фото і відео зі своїм кумиром.

Так, цього разу на одній такій сторінці в Instagram з'явилося відео записане з прямого ефіру співака Микити Ломакіна - колишнього підопічного Тіни Кароль в останньому сезоні музичного шоу "Голос країни".

Тіна Кароль і Нікіта Ломакін, фото: Instagram / nikitalomakinofficial
Тіна Кароль і Нікіта Ломакін, фото: Instagram / nikitalomakinofficial

Так, Микита почав міркувати, як би виглядав його спільний кліп з Кароль і Баланом. Ідея "нового" кліпу з'явилася у хлопця після того, як хтось із шанувальників написав, що чекає їх спільну пісню.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Було б прикольно зробити такий Фіт (спільну пісню, - ред.) і зняти кліп, де Дан і Тіна біля пологового будинку забирають мене в колясці. Де я в колясці такий з бородою", - представив свою ідею Ломакін шанувальникам.

Варто визнати, що фантазія у хлопця працює чудово.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розділила ніжність відразу з трьома: один з них пітон, але Дана Балана поруч немає. Тіна Кароль запитала у шанувальників, що їм сподобалося в її виступі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тіна Кароль розсекретила, як виховує 12-річного сина: "Без плям і помилок". Селфі Тіни Кароль з сином Веніаміном зворушило шанувальників

Також «Знай.иа " писав, що Тіна Кароль на Atlas Weekend повторила трюк Брітні Спірс зі змією і нарвалася на критику: "Пітон - не іграшка". Під час виступу на Atlas Weekend Тіна Кароль вийшла на сцену з живим пітоном.