Дар'я Квіткова зробила кілька зізнань Інні Скиданюк. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці блогерки.

Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона людей.

Дар'я Квіткова, фото: Instagram
Дар'я Квіткова, фото: Instagram

Нещодавно вагітна Дар'я Квіткова побувала у блогерки Інні Скиданюк. Жінки зробили шоколадний мус, а в процесі приготування обговорили особисте життя квіткової. Судячи з усього, зйомки проводилися в будинку у героїні шоу" Холостяк", так як на відео присутній і Микита Добринін.

Скиданюк запитала про те, як можна урізноманітнити інтимне життя.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"У нас фантазія дуже сильно розігралася під час вагітності", - повідомила Ківткова і показала на свій живіт, - "Ну, тому що тут ти ніяк особливо не підповзеш, не підійдеш", - скзала.

Також Квіткова зізналася, що любить Екстремальний інтим. Коли Скиданюк запитала, де був у їх пари самий екстремальний інтим, Ківткова звернулася до свого чоловіка.

"Микита, де у нас був с * кс такий екстремальний?",- запитала вона у чоловіка. Той відповів:"Не скажу". Дівчина спочатку запитала Добриніна:" не можна говорити", а потім пара спільно розкрили місця заняття любов'ю. Однак сильно не здивувала шанувальників. Це була машина, ресторан і спа-салон.

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова розповіла про свої цінності: "Працює, як магніт"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова згадала про знаменну дату з чоловіком: "Цілий рік"

"Знай.ua" писав, "Холостяк" Добринін і вагітна Даша Квіткова здалися без одягу: "Готуйся, сутички з'явилися"