Нагадаємо нашим читачам, що португальському співакові Салвадору Собралу 4 роки тому зробили складну операцію. Нещодавно головна зірка і переможець "Євробачення-2017" для Каті Осадчої в програмі "Світське життя" згадав про складну реабілітацію. Співак провів у лікарні півроку, у Собрала був з народження порок серця.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету "Світського життя", який вже доступний в мережі YouTube.

Сальвадор Собрал, скріншот: YouTube
Сальвадор Собрал, скріншот: YouTube

"Я провів 6 місяців у лікарні, але вони тягнулися як собачі роки, дуже довго. Була важка реабілітація, багато фізіотерапії, але зараз я можу робити абсолютно все, я думаю це благословення, Це диво!" - поділився артист.

Також знаменитість відповів, чи має дивні відчуття через те, що живе з чужим серцем.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Сальвадор Собрал, скріншот: YouTube
Сальвадор Собрал, скріншот: YouTube

"Ні, я просто відчуваю себе здоровим і не ставлю зайвих питань, роблю свою музику і намагаюся зачепити нею душі людей", — зазначив Салвадор.

Також варто нагадати той факт, що Сальвадор Собрал знову повернувся до Києва, де в 2017 році виграв "Євробачення". Увечері 17 червня музикант дав концерт на терасі "Всі. Свої", порадувавши слухачів переможною піснею Amar Pelos Dois і новими роботами.

Також португалець підготував українцям музичний подарунок. Несподівано для глядачів Сальвадор виконав хіт гурту "Океан Ельзи" - "Обійми". Це стало приємним сюрпризом не тільки для українських шанувальників його творчості, а й для гурту "Океан Ельзи".

Раніше повідомляли, рятують життя не тільки на передовій: гвардійці пожертвували найціннішим для донеччан.

Як повідомляв Знай.uа, "Дешево і доступно": кардіолог назвала несподіваний симптом, який допоможе виявити наближення інфаркту.

Знай.uа писав, Українка через рак втратила можливість ковтати і розповіла, як долає недугу: "Шансів було нуль".