Відомий співак і композитор, автор текстів пісень, Народний артист України Павло Зібров не надто часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч осіб.

Ще тиждень тому Виконавець інтригував публіку появою в компанії Володимира шумка і Дмитра Коляденка. І стало відомо, що він опинився на зйомках гумористичного шоу Improv Live Show, в ході якого розповів про розіграші над близькими людьми і їх "помстою" у відповідь. Зібров зізнався, що жарти завжди сприймаються з посмішкою і без образ.

Павло Зібров, Дмитро Коляденко і Володимир Шумко, instagram.com/pavlo_zibrov/
Павло Зібров, Дмитро Коляденко і Володимир Шумко, instagram.com/pavlo_zibrov/

Йому якось подзвонив товариш Костянтин, який попросив Павела зустріти його маму на вокзалі, бо сам він проживає за межами Києва і просто не встигне так рано приїхати на вокзал. Поїзд прибуває о 5:30 ранку, а співак погоджується допомогти другу. Костя диктує номер поїзда і вагона, Зібров, будучи вже на вокзалі, розуміє, що поїзд не приїхав вчасно.

Павло Зібров, фото: пресслужба "Нового каналу"
Павло Зібров, фото: пресслужба "Нового каналу"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Мені довелося оббігати кілька кабінетів, з'ясовуючи, чому він затримується. Ніхто не міг дати відповіді. О 6 ранку я подзвонив Кості, щоб уточнити інформацію. Подумав, може, той щось переплутав. Але друг почав реготати в трубку і зізнався, що він мене розіграв", - розповів Павло Зібров.

Співак з радістю погодився допомогти другу, але і сам частенько жартує над друзями. Колись він розіслав повідомлення із запрошенням на власний концерт, який нібито повинен був пройти в стриптиз-клубі.

Павло Зібров, фото: пресслужба "Нового каналу"
Павло Зібров, фото: пресслужба "Нового каналу"

"У тексті зазначав, що буду виступати з кращими в Києві дівчатами. Уявляєте, багато друзів таки приходили в зазначені місце і час. Мене це дуже веселило. Ну який виступ Павла Зіброва з оголеними дівчатами?", - додав музикант.

Нагадаємо, Павло Зібров щось задумав разом з колишнім Ірини Білик Дмитром Коляденко: "Люблю кожного"

Як повідомляв "Знай.ua", "Полоскотав легендарними Зиброусиками": Павло Зібров взяв на ручки незайману JerryHeil

Знай.ua писав, секретний кейс Білик і Зіброва віддадуть українцям, але є одна умова: "Там Винник..."