Збірна України вибула з чемпіонату Європи з футболу після розгромної поразки Англії в 1/4 фіналу.

Турнір триває, і вже 11 липня 2021 року відбудеться фінал між Італією та Англією, який пройде в Лондоні. Перемогти можуть обидві команди, так як є неймовірно сильними. А зараз пропонуємо вам ознайомитися з кумедним моментом на тренуванні нашої збірної, де фігурує тренер Андрій Шевченко, 22-річний Віталій Миколенко І 25-річний Роман Яремчук з "Гента".

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Хлопці вирішили відпочити трохи від спортивної підготовки, але "пішли" недалеко. Бо залишилися на газоні, поки Миколенко робив "гільйотину" Яремчуку. Шевченко підскочив до хлопців і подивився, що ж вони роблять, і чи не серйозно борються між собою. Однак побачивши посмішку на обличчі Романа, заспокоївся і пішов далі. Все відбувається під пісню Вєрки Сердючки "Гуляночка".

"Миколенко І Яремчук просто кращий дует", "Це Шева хотів їх розняти, а потім побачив, що вони приколюються??😂 ", "Це ми з сестрою, поки мама не бачить😂😂😂", "Шева хотів всипати люлей, але вчасно побачив камеру", " секрет проходу в 1/4", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

@holovakha.nikol

ахвахвх биба и боба🤣 #миколенко #яремчук #шева #сборнаяукраины #тренер #⚽️

♬ оригинальный звук - Nnnnnnn

Нагадаємо, захисник збірної України Кривцов знайшов винних у поразці Англії на Євро-2020: "Не пощастило"

Як повідомляв "Знай.ua", Ярмоленко прийняв пропозицію турецького клубу: з "Вест Хема" в "Фенербахче"

Знай.ua писав, збірна Аргентини вперше за 13 років завоювала Кубок Америки-Мессі розридався від щастя