На сторінці колишньої речниці президента України Юлії Мендель, яка готується до виходу власної книги про роботу з Володимиром Зеленським під назвою "Кожен із нас - Президент", з’явився новий допис.

Як відомо, Мендель обіцяє розкрити у своїй книзі низку скандальних моментів у роботі на главу держави. На Банковій вже зі скептицизмом зазначали, що жодних урядових секретів колишня співробітниця не розголошуватиме.

Разом із тим, вихід книги друком, який планувався на 11 липня, трохи затримується. Сама Мендель стверджує, що затримка не триватиме більше, ніж тиждень.

«Друзі, з 11 липня мали би бути лише передпродажі книги. А сама книга буде надрукована і в продажу приблизно з 20 липня. Дякую, що чекаєте!!! Ще тиждень!!!», - написала вона.

«До речі, чи хотіли б ви поспілкуватися десь з автограф-сесією?», - пропонує Мендель.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«З радістю прийду на автограф-сесію», «Щодо автограф-сесії — чудова ідея!», «Звісно, за автограф сесію», «Чекаємо на книгу і мріємо про автограф-сесію», - пишуть у коментарях до повідомлення її фанати.

«Яка ціна книги буде?», - цікавиться дехто.

Нагадаємо, Юлія Мендель пообіцяла скандал після випуску своєї книги: "Українці не звикли до такого". Юлія Мендель готується випустити книгу про роботу з Володимиром Зеленським

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Мендель оголила спокусливу частину тіла перед презентацією книги про Зеленського. Дівчина презентувала фото для обкладинки своєї книги

Також "Знай.ua" писав, українець показав, як Нова пошта виманює гроші: "Аби здерти додатково". Клієнт "Нової пошти" отримав неприємний сюрприз