Колишня прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розмістила в Instagram серію пікантних знімків.

Дівчина позує в спокусливій червоній сукні з глибоким вирізом на спині, який бездоганно підкреслив її струнку фігуру.

Варто зазначити, що нещодавно Юлія оголосила про вихід у липні своєї книги. Як вона повідомила, книга про українську політику, роботу прессекретаря президента, деякі інсайди прийнятих рішень, а також головне – про самоідентифікацію українців як нації.

"Як думаєте, як назву книгу? Підказка: дуже відомий афоризм в сучасній політиці 💙 💛 Який образ ви б вибрали на обкладинку? 🤔", - прокоментувала публікацію Юлія.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Юлія Мендель відверто розповіла про свою книгу: "Не можна залишатися позитивним героєм". Як зізналася дівчина, книга далася їй вкрай важко і бралася вона за неї не один раз.

Нагадаємо, що Юлія Мендель пообіцяла скандал після випуску своєї книги: "Українці не звикли до такого". Юлія Мендель зазначила, що "ніхто від влади не редагує факти, які вона збирається розповісти". Вона додала, що українці не звикли до такої відвертості, тому її книга обіцяє стати скандально.

Як повідомляє портал Знай.uа, Юлія Мендель показала, чим займається в спекотні дні: "Бережіть коліна"

Також Знай.uа писав, що Юлія Мендель після відходу від Зеленського показала світу нових Голобородька: "Так розхвилювалася"