Навчання Sea Breeze-2021, які зараз проходять в акваторії Чорного моря за участю українських і американських військово-морських сил, ознаменувалися позаштатною ситуацією. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Як повідомляється, все сталося під час фази "вільної гри" –десантування на острів Зміїний одного з парашутистів закінчилося не зовсім так, як планувалося. Замість посадки на скелястий клаптик суші, його вітром віднесло у відкрите море.

На те, щоб виявити і повернути парашутиста на борт катера, знадобилося півгодини.

На щастя, горе-десантник не постраждав. А ось фаза "вільної гри" несподівано відійшла від першочергового сценарію і перетворилася на операцію з порятунку потопаючого товариша.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Чекаємо це враження на Bodo",-з гумором прокоментували подію в телеграм-каналі Perepichka News. Додамо, що Bodo – досить молодий сервіс, що пропонує різноманітні враження в якості подарунка на свята – Політ на повітряній кулі, вечеря на двох, катання на яхті, і так далі.

Раніше повідомляли, друг Зеленського Пікалов показав, що допомагає йому виживати в " Квартал 95".

Нагадаємо, раніше Кошовий з кварталу зібрався замінити Go-A на Євробаченні: цей голос можна включати замість будильника. Артист виставив серію сторіз-репостів у своєму Instagram, де він заспівав в ефірі радіо "Люкс ФМ".

Також «Знай.uа " писав, що Юлія Мендель після відходу від Зеленського показала світу нових Голобородька: "Так розхвилювалася"