У Москві сталася страшна подія - там 13-річний хлопчик викинув з балкона сьомого поверху свою новонароджену сестричку. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Інцидент стався в одному з багатоповерхових будинків, розташованих на вулиці Лівобережній. Брат викинув з балкона дівчинку, якій ледь виповнився тиждень. Від отриманих травм Малятко миттєво померло.

У ЗМІ зазначають, що хлопчик страждає аутизмом. Як встановили правоохоронці, на момент трагедії в квартирі знаходилися бабуся і мати дітей, проте вони займалися своїми справами.

Дівчинка спала в ліжечку, яку встановили на кухні. В цей час її брат попросився «попити води», вийшов на кухню і викинув дитину з вікна.

Немовля, скрін, відео YouTube
Немовля, скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Виявивши, що дівчинка зникла, мати і бабуся кинулися її шукати. Виглянувши на вулицю, побачили моторошну картину.

Мати втекла вниз і забрала труп дівчинки додому, не чекаючи приїзду поліції і медиків.

За фактом події заведено кримінальну справу - "вбивство з необережності".

Нагадаємо, акула напала на 10-річного хлопчика під час плавання: "Думав, що помру"

Як повідомляв " Знай.ua", оскаженіла акула підстрибнула і відкусила чоловікові п'яту: світ здригнувся від трагедії на воді

Знай.ua писав, хлопець з ножем накинувся на натовп перехожих, чорний день для країни - є загиблі і постраждалі