Зі Сполучених Штатів Америки прилетіли дуже тривожні новини про викрадення дівчинки. Однак історія отримала хепі-енд і трапилася вона ще в 2013 році. Історія в тому, що дівчинку 14 років було викрадено по дорозі зі школи 9 жовтня 2013 року.

Масштабний пошук дівчинки не припинявся до того часу, поки одного разу вона не прийшла додому самостійно. Психічно хворий викрадач тримав її в ящику, змушував носити собачий нашийник з шокером, називати його "господарем" і приймати наркотики, розповіла сама Ернандес.

Про цю історію детально пише видання Mirror.

Історія Еббі Ернандес, фото: ABC News
Історія Еббі Ернандес, фото: ABC News

Так, 19-річна Еббі з Конвея, штат Нью-Гемпшир, зізналася, що Кіббі надів на неї нашийник з шокером, щоб вона не могла закричати і попередити людей поблизу. Він зробив контейнер, в якому тримав дівчинку, таким, що той повинен був загорітися, якщо вона спробує втекти або хтось спробує її врятувати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Історія Еббі Ернандес, фото: ABC News
Історія Еббі Ернандес, фото: ABC News

Кіббі, якому зараз 37 років, стверджував, що він оснастив дверцята контейнера дротами і гвинтами, сказавши Ернандес, що вона помре, якщо хтось спробує її врятувати. Систему він з'єднав з дверима, яку ніхто не повинен був відкривати.

Вона була впевнена, що Кіббі контролює її ще й дистанційно, тому що камера спостереження "завжди блимає". Еббі розповіла, що використовувала психологічні стратегії, щоб залишитися в живих, в тому числі, формуючи емоційний зв'язок з Кіббі. Вона не знала, як його звуть, поки не знайшла його ім'я в кулінарній книзі, яку він їй дав під час утримання в полоні.

Кіббі викрав її, запропонувавши підвезти додому - він витягнув пістолет і пригрозив вбити її, коли дівчинка спробувала вибратися з машини. Вона його не знала, але погодилася проїхатися, оскільки натерла пухирі на ногах. Кіббі, якого сусіди описують, як gun nut-людина, одержимий зброєю і всім, що з ним пов'язано, вважав, що попереду всіх нас чекає зомбі-апокаліпсис.

(Кіббі) історія Еббі Ернандес, фото: ABC News
(Кіббі) історія Еббі Ернандес, фото: ABC News

У якийсь момент він наказав їй написати листа своїй родині, яке ввело б їх в оману і відвело поліцію з правильного сліду в ході триваючих пошуків. За допомогою накладних нігтів Ернандес вирізала ім'я і дані про його автомобіль в листі, але він помітив цю маркування, приголомшив її зброєю і змусив написати нове.

Після тортур протягом дев'яти місяців Кіббі запанікував і відпустив Еббі, побоюючись, що поліція посадить його після того, як він передав фальшиві гроші жінці, з якою зустрівся після спілкування на сайті знайомств. Ця жінка, Лорен Мандей, не знала про викрадення і несвідомо допомагала звільненню Ернандес, коли її спіймали за використання підроблених грошей. Вона зателефонувала Кіббі і сказала, що поліція йде до нього.

Кіббі було заарештовано через тиждень, а в травні 2016 року визнав себе винним у всьому, про що розповіла поліції дівчина. Ернандес сміливо прийшла на судове засідання, де була присутня до тих пір, поки його не засудили до 45-60 років позбавлення волі. На суді Еббі сказала, що завжди вважала його "людиною", хоча інші називали його" монстром", і вона пробачила його, хоча він і провів її крізь пекло.

Історія Еббі Ернандес, фото: ABC News
Історія Еббі Ернандес, фото: ABC News

"Я хочу, щоб ви знали, що я ціную свою свободу завдяки вам, і я насолоджуюся життям завдяки вам. Я ніколи не дивилася на сонце так, як зараз. Тепер я ніколи не сприймаю свіже повітря як належне. Тому я також хочу подякувати Вам за те, що ви надали мені мою свободу".

Вона додала: "І я хочу, щоб ви знали, що хоча життя і стало набагато складніше після цього... я все одно пробачаю вас".

Раніше повідомляли, у Києві "мати року" знущалася над маленькою дитиною: трясла щосили.

Як повідомляв Знай.uа, удочерив, а після збезчестив: школярка кілька років страждала від інтимного "інтересу" батька.

Знай.uа писав, українок вивозять з окупованих територій у сексуальне рабство: поліція безсила.