Представники фармкомпанії Pfizer скоро можуть оголосити про необхідність введення третьої дози вакцини від коронавірусу для більш стійкого імунітету.

Про це повідомляє Washington Post.

Так, мова йде про третю, бустерну дозу вакцини, яку будуть ставити через 6 місяців після першого щеплення. Про неї скоро заявить сама корпорація Pfizer.

вакцинація в зоні ООС, фото з Facebook
вакцинація в зоні ООС, фото з Facebook

Відомо, що третя доза вакцини буде "ударною", адже після неї титри антитіл (тобто кількість сироватки крові, в якій можуть бути антитіла) збільшаться в 5-10 разів після перших двох ін'єкцій.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фактично, третя доза збільшує в рази вплив Pfizer на організм людини.

Тепер ЗМІ очікують 12 липня брифінг з американськими чиновниками від охорони здоров'я, щоб оголосити про необхідність цього бустерного щеплення.

Раніше ми писали українці, які вже отримали дві дози китайської вакцини CoronaVac і сертифікат про вакцинацію можуть полетіти в 10 країн. Так, свої кордони для щеплених відкрили: Іспанія, Естонія, Австрія, Нідерланди, Молдова, Угорщина, Туреччина, Греція, Болгарія, Португальська Мадейра.

Нагадаємо, раніше У МОЗ розкрили діагноз загиблого після вакцинації українця: винен не Pfizer

Як повідомляє портал «Знай.иа» Штам коронавірусу" Дельта " вже в Україні: симптоми і хто в зоні ризику

Також «Знай.иа " писав, що Боїшся голки? Немає проблем! Вчені заявили про вакцину проти коронавірусу у вигляді звичайного спрею