Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на понеділок, 12 липня.

Відповідна інформація була розміщена на офіційному сайті фінансової установи.

Так, курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 9 липня, став дорожче на 4 копійки і тепер його вартість становить 27,32 грн. Курс євро, також поповз вгору і став дорожче на 9 копійок, тепер його вартість становить 32,40 грн.

долар
долар

Курс валют на понеділок 12 липня

- 1 Долар США - 27,3234 гривень;

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

- 1 Євро - 32,4056 гривні.

курс долара і євро. Фото: скриншот Youtube
курс долара і євро. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, раніше Курс долара в Україні в 2021 році: що передбачено держбюджетом. У Державному бюджеті на наступний рік передбачено, що в Україні в 2021 році курс долара буде на рівні 29,1 грн/$. Для розрахунку бюджетних показників законопроекту взято середньорічний прогнозний курс валюти.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дорожче ніж євро: українцям показали реальні ціни долара на 2021 рік. Міжнародне агентство S&P Global Ratings зробило прогноз з приводу курсу долара в Україні на найближчі кілька місяців і навіть років. Вони вважають, що американська валюта незабаром буде коштувати дорожче Євро.

Також «Знай.иа " писав, що Яким буде курс долара в Україні вже цієї осені:"зрушиться з мертвої точки". "Головна причина зростання курсу-пік виплат за боргами, а значить високий попит на валюту з боку Мінфіну", – вважає член Економічного дискусійного клубу Олег пендзін.