Відома українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк любить ділиться з шанувальниками різноманітними кадрами з життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 500 тисяч людей.

Зараз знаментость відпочиває в Туреччині і не проти поділитися новими фото зі своєї відпустки.

Так, Плакидюк з'явилася перед камерою по груди зануреною в басейн. Соня приміряла чорний купальник, доповнивши свій образ сонцезахисними окулярами і яскраво-червоною помадою.

Як зазначила знаменитість, їй дуже дивно збирати компліменти з приводу її персикової засмаги, яка, до речі, трапилася з нею вперше в житті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дуже дивно збирати компліменти з приводу делікатної персикової засмаги 🍑 - вона трапилася зі мною вперше в житті

Так буває в правильному місці з правильним засобом☺️",- написала Соня в пості.

"Мила така 👏", "кішечка😍 😍", " ця помада🔥 🔥 🔥 🔥. Треба і собі таке фото зробити❤️", "порцелянова шкіра", " Хорошаааа😍", " 🔥 🔥 🔥 просто все горить)", " ах яка ніжна😍 😍 😍 😍 🔥", "ох, цей готель дійсно прекрасний🥺❤️", "неймовірна", "дуже красива.
Як можна бути такою сексуальною?😍 ", "Захоплююся вами !!!!! 😻 😻 😻 ", "Соня ви дуже схожі зовнішністю на інстасамку", " що за неймовірна Діва?", "Наступного разу треба брати Аллочку з собою!) ", "Шикарна ❤️", " гаряче будь-якого пиріжка 🔥", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Соня Плакидюк у чорно-білому монокіні підкорила нескінченними ніжками: "сама вишуканість"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Соня Плакидюк у молочному монокіні подражнила фігурою біля басейну: "цукрова булочка"

Також «Знай.иа " писав, що Соня Плакидюк і Даша Астаф'єва зізналися, як їм жити разом: "як дві кішечки"