Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося коротеньке інтерв'ю з Тіною, де артистка розповідала про подробиці свого грандіозного CYBER-шоу на музичному фестивалі Atlas Weekend 2021 - виконавиця давала концерти в якості хедлайнера 5 і 6 липня.

Так, Кароль танцювала з пітоном, робила трюки на мотоциклі просто на сцені і змінювала кілька яскравих образів, проте пізніше зізналася, що не все пішло так, як було задумано.

Через велику кількість піротехніки співачка опинилася в хмарі чадного газу і ледь могла дихати, лежачи на високій платформі. Зірка порівняла небезпечну ситуацію з задушливістю при пожежі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Ця піротехніка, в перший день її було менше, в другій її стало більше.

І ми ніколи не тестували з нею.

І вийшло, що я опинилася в хварі чадного газу...

Я просто за ковтками повітря тягнулася. Вже мій мозок не розумів, що треба просто встати і дихати хоча б повітрям вище.

Тобто, це як в диму чадного газу при пожежі опинитися."

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату