Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

Там за її життям стежать понад 1,8 мільйонів чоловік. А зараз виконавиця виставила нове відео, але в TikTok. Вона постала біля стіни, вибравши досить цікавий наряд з голим животиком. Тіна виконує кілька рухів руками під свою ж пісню під назвою "Все в мені".

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Деякі користувачі навіть придивилися до відео і припустили, що Тіна Кароль вагітна. А хтось побачив смуток в її очах і попросив виконувати більше веселих пісень.

@tinakarol

Всё во мне - о ... продолжи в комментариях ❤️

♬ Всё во мне - Тина Кароль

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Яка гарна💔 Чому здається, що все в тіні щас про Юлю... Ах так, я ж Хардколь", "Здалося, що вона вагітна...", "Якщо здається більше, ніж одному, то це вже не здається😏", "Очі сумні...", "Поверніть веселі пісні!! Досить ниття вже!!", "Як сумно і одночасно красиво", "Що за слід від ін'єкції на кисті?", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: TikTok (Кароль)
Коментарі, скріншот: TikTok (Кароль)

Нагадаємо, Тіна Кароль стривожила українців дивними посланнями: "На руці шрам"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль в лосинах і на підборах показала, як їй "управляє" спекотний красень

Знай.ua писав, Тіна Кароль "позичила" шкіряні штани у Дана Балана: "Мабуть це сімейне"