На сторінці фанатів відомої української співачки Тіни Кароль і співака Дана Балана в Instagram з'явилося нове повідомлення.

Як відомо, фанати продовжують мріяти про те, що могло б вийти з роману, розіграного виконавцями на телеекранах, якби він виявився справжнім.

Одним з "результатів" таких відносин зірок фантазери-підписники вважають спільного синочка Кароль і Балана. Вони навіть придумують, як міг би виглядати малюк, і «відправляють» його на прогулянки з гіпотетичними мамою і татом.

Скрін, Instagram dan_tina
Скрін, Instagram dan_tina

Цього разу вони зобразили Кароль і хлопчика, що поїдає хот-дог. За допомогою графічного редактора автори знімка надали малюкові схожість з Даном Баланом. Така картина нікого не залишила б байдужим.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Потрібні ще курчата", - підписали милий знімок його автори.

"Дуже потрібні», «Милі такі", "Можна і пташенят...", "Красиві», "Пташеня", - пишуть в коментарях до відео фанати Кароль.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розділила ніжність відразу з трьома: один з них пітон, але Дана Балана поруч немає. Тіна Кароль запитала у шанувальників, що їм сподобалося в її виступі.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Тіна Кароль розсекретила, як виховує 12-річного сина: "Без плям і помилок". Селфі Тіни Кароль з сином Веніаміном зворушило шанувальників

Також «Знай.uа " писав, що Тіна Кароль на Atlas Weekend повторила трюк Брітні Спірс зі змією і нарвалася на критику: "Пітон - не іграшка". Під час виступу на Atlas Weekend Тіна Кароль вийшла на сцену з живим пітоном.