Відомий народний артист України, співак і композитор Павло Зібров любить радувати своїх шанувальників новими фото і відео в оциальной мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч підписників.

Сьогодні, 12 липня, всі віруючі відзначає свято на честь святих апостолів Петра і Павла. Не пройшов повз свято і Зібров, який вирішив привітати всіх Петриків і Павликів з цим світлим днем.

Павло Зібров, фото з instagram
Павло Зібров, фото з instagram

"Щиро вітаю з величним та світлим святом Петра і Павла. Хочу побажати всім і кожному, щоб два цих великих святих оберігали ваші серця, захищали ваші будинки і допомагали в кожній добрій справі. Миру і гармонії в душі, здоров'я вам і вашим рідним та Божого благословення!", - написав артист у пості.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"С днём ангела ❤️❤️❤️🙌", "Зі Святом, Павло Миколайович!!! Здоров‘я і Божого благословіння!!!🙏", "Щиро вітаю Вас Павле Миколайовичу з Днем Ангела! Нехай цей день буде для Вас справді глибоко радісним і наповненим Божою присутністю!🕊️", "Зі святом! Мира, добра, любові! Нехай святі оберігають!", "Вітаю, татко, з днем ангела! Здоров’я міцного та Божого благословення! Люблю!❤️", "Павло , щиро вдячний за поздоровлення. Вас також на взаєм поздоровляю зі святом петра і Павла , бажаю Вам успіхів у всіх ваших починаннях і міцного здоровья. 🔥❤️", "З Днем Ангела Вас ! 🙏 Нехай Вищі сили завжди оберігають ! 🕊🌤🧡🙌",- вітали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Павло Зібров підготував для близьких концерт у стриптиз-клубі: "з кращими дівчатами в Києві"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Павло Зібров щось задумав разом з колишнім Ірини Білик Дмитром Коляденком: "Люблю кожного"

Також «Знай.иа " писав, що "Полоскотав легендарними Зіброусиками": Павло Зібров взяв на ручки незайману JerryHeil