Стало відомо про те, що українці почали скаржитися на умови в лікарні, яка знаходиться в місті Кривий Ріг. Де доводиться лікуватися місцевим жителям.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Оксани Татаринцевої в соціальній мережі Facebook. Пацієнти відділення хірургії 2 міської лікарні Кривого Рогу показали, як виглядає палата, де лежать після операції.

Матраци не просто брудні і в плямах, але і з дірками. Місцями вони навіть починають гнити, що, звичайно ж, не найприємніші і комфортні умови для проходження лікування.

"Умивальник без дзеркала, унітаз-без кришки. На всі обурення лікарі відповідають:"не подобається, несіть з дому". Кривий Ріг, Дніпропетровська область " - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На самому ролику все вище описане підтверджується. Видно, що матраци все вже пожовкли, і незрозуміло, коли їх міняли останній раз.

Один з пацієнтів навіть вирішив поскаржитися лікарям на дані Умови, але, у відповідь йому лише нахамили і нагрубили. Сказали, що якщо щось не подобається, потрібно приносити свої речі з дому.

Користувачі в коментарях навали писати свою думку після побаченого:

"Це та лікарня де по чеках лікують?";

"Жах!!!!!!!!";

"А в яких лікарнях Кривого Рогу краще????Зніміть 14";

"6 поверх. Підтверджувати. У березні лежав. Є Матраци і краще. Тарганів не було. На 3 поверсі навпаки. Матраци в плівці. Набагато краще, але таргани гуляли парами)";

"Жах!!! Але ви молодці що все зняли!!!!!";

"Зате в кишеню дивляться як видерти грошей".

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Нагадаємо, 7-річна дівчинка отруїлася цукеркою з наркотиком: принесла з дитсадка. Лікарі діагностували у дитини сильне отруєння метадоном

Як повідомляв портал Знай.uа , підлітка забрали зі школи з простреленою головою, причини трагедії вражають. Хлопець перебуває у важкому стані

Також Знай.ua писав, батько з донькою зірвалися в вируючий водоспад через Селфі