Стало відомо про те, що в Сполучених Штатах Америки вижив найменший новонароджений у світі. Його вага становила всього 245 грамів.

Про це повідомляє Інформаційний портал The Sun.

У повідомленні йдеться про те, що дитина справжнє диво, адже, вона народилася з вагою всього 245 грам, і батьків відразу попередили про те, що дівчинка може прожити всього одну годину.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Сталося це все ще в грудні 2018 року, Сейбі важила як звичайне яблуко, і лікарі в американському місті Сан-Дієго зіткнулися з таким вперше.

Батьки вирішили, що будуть боротися до кінця, і хапатися ха будь-який шанс, аби Малятко вижила, і, її молитви були почуті. Через годину, дві, і навіть добу, вона залишалася жива, що не могло не радувати.

Через півроку після народження дівчинки, вона вже важила 2,27 кілограма.

До слова, матері дівчинки довелося провести кесарів розтин через діагностовану лікарями проеклампсію. Ця хвороба могла стати смертельною як для дитини, так і для його матері.

До цього рекорду, наймолодшою рекордсменкою була дівчинка з Німеччини, яка народилася в 2015 році. Її вага на той момент склав 252 грами.

А ось найменший хлопчик в світі зараз проживає в Японії. Він вижив також після передчасних пологів в 2019 році, і був в перші хвилини свого життя 268 грамів.

Нагадаємо, раніше Кішку рознесло до 20 кілограм: живіт розміром з м'яч і світовий рекорд.

Як повідомляє портал Знай.uа Чоловік завів гігантський "гарем", але смерть розлучила їх: 38 дружин і 89 дітей. Чоловік претендував на звання глави найбільшої сім'ї в світі.

Також Знай.uа писав, що Ділили ліжко 80 років: пара пристрасних людей похилого віку встановила неймовірний рекорд.