У Сполучених Штатах Америки зафіксували дивний випадок під час одного з авіаперельотів.

Адже одна з пасажирів вирішила побуянити і вимагати, щоб її випустили. Згодом жінку намагалися заспокоїти п'ятеро людей, але громадянку це не зупинило, тому вона навіть вкусила стюардесу. Зрештою вона прилетіла в аеропорт, будучи зв'язаною і примотаною до крісла скотчем, з заклеєним ротом. Відео було опубліковано в TikTok.

Літак, фото gettyimages
Літак, фото gettyimages

Жінка скористалася послугами авіаперевізника American Airlines, і опинилася на рейсі 1774, який тримав шлях зі штату Техас (Даллас-Форт-Уерт) в Північну Кароліну (Шарлотт). В кінці, після приземлення, вона продовжувала себе так вести і лаялася на пасажирів, які залишають літак.

Метушня почалася через годину після двогодинного польоту, коли всі бортпровідники бігали взад і вперед по проходах, як би відчайдушно перешіптуючись один з одним. Те, що відбувається було схоже на хаос, але ніхто не знав, що все ж відбувається. Але потім з пасажирами по внутрішньому зв'язку заговорив пілот і попросив всіх залишатися на своїх місцях, так як на літаку сталася погана ситуація.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Буйний пасажир, скріншот: Youtube
Буйний пасажир, скріншот: Youtube

Після приземлення пасажирів все ж повідомили, що у жінки стався нервовий зрив на тлі психічного розладу, тому вона і намагалася вийти з літака. Вона почала нападати, плюватися і кусати бортпровідників. В самому кінці жінку вже чекали біля входу в літак поліцейський і медичний персонал.

@notkenna1717

#greenscreenvideo #crazy #crazygirl #insane #scary @lol.ariee

♬ original sound - notkenna17

Нагадаємо, українки влаштували голу вечірку на трасі в Чорногорії слідом за скандалом в Дубаї

Як повідомляв "Знай.ua", пасажиру рейсу в Анталію стало шалено жарко і він вибив аварійний люк: світло згасло, діти плачуть

Знай.ua писав, в аеропорту "Бориспіль" українці з самого ранку не можуть полетіти в Батумі: "Поза зоною доступу"