Популярний український телеведучий Андрій Джеджула має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано понад 250 тисяч людей.

Не так давно артист почав гучний шлюборозлучний процес з Юлією Леус, яка народила від нього доньку. Тепер подружжя не може поділити дитину.

Джеджула поскаржився, що Юлія не дає йому бачитися з дитиною і вимагає встановити порядок зустрічей з донькою через суд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Гендерна рівність? Серйозно?

У цій країні пора вже щось почати робити з законами, при яких у одного з батьків авторитарні права на дитину при рівних можливостях і навичках по вихованню та догляду за ним!
І природно, можливість вкладати у вуха з дитинства дитині свою версію того, що відбувається і свою "неупереджену" історію!

Хто взагалі вирішує таке, що хтось із люблячих батьків важливіше?!
Як можна відвезти дитину в невідомому напрямку і не повідомляти адресу! ? Запевняю вас, моя справа в суді не стане легкою прогулянкою!", - написав шоумен.

Нагадаємо, раніше Андрій Джеджула вибухнув після відходу дружини з маленькою дочкою: "Юля - рвач!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Джеджули Юлія Леус вибухнула образами після нападок в мережі: "45-річний неадекват"

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Андрія Джеджули показала страшні синці після розставання: "це лише квіточки"