У неділю, 11 липня 2021 року, відбувся фінальний раунд Чемпіонату Європи з футболу між збірною Італією та Англією.

Матч пройшов у Лондоні, ставши 28 поєдинком між цими командами після останньої товариської зустрічі аж у 2018 році.
Англія повторила швидкий гол, яким вразила ворота української збірної ще в 1/4 фіналу Євро-2020. І перевагу оформив захисник Люк Шоу, який завершив контратаку потужним ударом у ближній кут.

Гол Люка Шоу у ворота збірної Італії (0:1)
Гол Люка Шоу у ворота збірної Італії (0:1)

Перший тайм так і завершився з рахунком 1:0, проте вже в другому таймі Італія почала активніше атакувати і вже на 67 хвилині рахунок зрівняв Леонардо Бонуччі, який згодом, після перемоги в серії пенальті і становлення чемпіоном Європи, опинився на післяматчевій пресконференції.

Леонардо Бонуччі
Леонардо Бонуччі

34-річний захисник італійської збірної і "Ювентуса" перед тим, як відповісти на запитання журналістів, зробив кумедний жест з пляшкою Кока-Коли і пива на столі. Спочатку Бонуччі трохи випив алкоголю, а потім запив його сильногазованим напоєм. Багато хто не зрозумів цього моменту, проте сам Леонардо зробив це жартома, після того як португалець Кріштіану Роналду і француз Поль Погба демонстративно прибирали ці пляшки зі столу.

Нагадаємо, фінал Євро-2020: збірна Італії здолала Англію у феєричній серії післяматчевих пенальті

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", фінал Євро-2020: п'яні фанати збірної Англії побилися з італійськими "конкурентами"

Знай.ua писав, фанати розсекретили містичний зв'язок Євробачення і Євро-2020: Італія взяла "золото" у футболі та музиці