Відома українська телеведуча ТСН Марічка Падалко не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями, відео та думками на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч людей.
Вона також любить ділитися смачними рецептами і цікавими моментами з життя. Наприклад, зовсім недавно Марічка позувала з дочкою Катериною, будучи на ганку під час ніжних обіймів. А зараз вона виставила черговий знімок зі своєю дитинкою і невеликим інтеррактивом.

Марічка Падалко, instagram.com/marichkapadalko
Марічка Падалко, instagram.com/marichkapadalko

Марічка Падалко запропонувала українцям відгадати, куди ж вони вирушили в черговий раз на відпочинок. І серед варіантів відповіді лише один знаходиться на території України. Телеведуча виділила Туреччину, Єгипет, Францію і Одеську область. Якщо вибрати який-небудь пункт, правильний підсвітиться зеленим, а неправильні - червоним. Так стало відомо, що для відпочинку знаменитість вибрала саме Україну, тобто Одеську область.

Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories
Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories

Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories
Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories

До цього жінка викладала сімейний знімок, заявляючи, що вони вирішили відправитися на пляж або пікнік, у футболці коралового кольору і коротких чорних шортиках.

Нагадаємо, Марічка Падалко в коротких шортиках дала фору моделям: "Поїхали!"

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко показала головну "роботу" свого життя, і це не 1+1. Марічка Падалко зраділа можливості відвідати театр після довгого карантину. Разом зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Знай.ua писав, Марічка Падалко змусила чоловіка "пограбувати" холодильник: готує як Євген Клопотенко