Популярна українська виконавиця репу Alyona Alyona не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 420 тисяч осіб.

Дівчина продовжує викладати різні знімки, на яких постає оголеною, пародіюючи ту чи іншу знаменитість. Зараз Alyona Alyona опинилася на помаранчевому тлі з сірниками під очима, щоб нарешті розібрати ситуацію про вихід її спільної пісні з Іваном Дорном і російським колективом Каста.

Публікація Alyona Alyona: Tik Tok
Публікація Alyona Alyona: Tik Tok

Реперша зізналася, що є їх прихильницею ще з 2000-х років, і стала їх більше любити після початку боротьби за свободу, що роблять і українці багато років, і виконавці Білорусі. Вона додала, що лише мала кількість музикантів має мужність вийти на мітинги, висловлюючи власну позицію, писати пісні про біль і любов.

Alyona Alyona, фото з Instagram
Alyona Alyona, фото з Instagram

"Каста - одна з небагатьох музичних груп Росії, яка відкрито протестує проти путінського режиму, випускає кліпи на підтримку революції в Білорусі, а учасники групи постійно ходять на мітинги і відкрито говорять про свою позицію. Вони одні з небагатьох, хто сказали "нам соромно за Росію", коли у нас анексували Крим", - розповіла Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще
Знаменитості довелося відмовити багатьом артистам з РФ, озвучуючи особисту позицію, але касті відмовити було не можна. Але при цьому деякі засоби масової інформації і ті, хто просто захотів отримати трохи популярності, вирішили лише з часом покласти відповідальність на співачку за відносини касти з іншими музикантами. Через це їй довелося усвідомити і зробити висновки, що це остання пісня з яким-небудь артистом з Росії, навіть якщо він виступає за опозицію.

Нагадаємо, Alyona Alyona поставила Олексія Дурнєва до стінки і змусила ловити предмети: "Спроба зняти"

Як повідомляв "Знай.ua", оголена Alyona Alyona обклалася квіточками: "Не потрібно відмовлятися"

Знай.ua писав, Alyona Alyona переїжджає до хлопця: звалила його на землю і нафарбувала нігті