Леся Нікітюк порівняла себе з Кім Кардаш'ян. Відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона людини.

11 липня вона опублікувала відеозапис, на якому показала, як намагається влізти в латексний обтягуючий костюм. Видно, що не найповнішою Никитюк це дається неймовірно важко.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

При цьому українська телеведуча іронізувала і паралельно показала, як подібну непросту справу намагалася здійснити Кім Кардаш'ян.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Свій пост вона іронічно підписала"коли колишній запросив на побачення".

Відео за три години в Instagram набрало 322,9 тисячі відміток "подобається". Пост Лесі Нікітюк за три години був забитий безліччю коментарів.

Можу уявити як бридко в такому одязі"; "краса вимагає жертв"; "Святі небеса. Боюся уявити як воно жарко🔥 хоча вигляд неперевершений
, - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк в корсеті пікантно позувала у ларька: "Фотограф Зіна з магазину". Знаменитість виставила серію пікантних кадрів, влаштувавши незвичайну фотосесію біля кіоску з закусками на тлі київських багатоповерхівок.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк покрутила оголеними сідницями перед "рожевим феєм": "Неподобство якесь". Леся Нікітюк порадувала шанувальників серією кумедних знімків

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк перетворилася на сучасну Мальвіну з прозорим ліфчиком: "Підходить".