Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга сміху", а тепер і в шоу "Співають всі", часто радує мільйонну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" розмістила пост, в якому розповіла про свої секрети, завдяки яким залишається в тонусі на зйомках.

"Топ-5 секретів, як відчувати себе зарядженим і бути в тонусі в насичені дні зйомок "Співають всі". А найцінніший-останній пункт. ПлануванняСекрет успішних людей-чітке планування свого дня. Розробка графіка на день сприяє досягненню цілей. Без чіткого плану, звичайно ж, можна досягти поставленої мети, але на процес її досягнення піде значно більше часу і сил. Харчування, раціонДля забезпечення гарного самопочуття і енергії на весь день важливо дотримуватися раціону харчування і питного режиму. Раніше в своїх постах я ділилася правилами для схуднення, які для мене розробила Самойленко і загальними правилами, які допоможуть всім. Сну Здоровий сон є важливою складовою. Повертаючись додому після зйомок о 22.00-23.00 і, переступаючи поріг свого будинку, відразу готуюся до сну. Нагадую ще раз всім, що дуже важливо лягати спати хоча б в той же день, в який ви і прокинулися, тобто до 24:00. А ще краще-до 22:00-23:00. Команда Найкраща і сильна підтримка в роботі-це команда людей, яка тебе оточує! Завжди простіше працювати серед людей і з людьми, які тебе підтримують, яким цікаві твої ідеї та їх реалізація в життя. Позитивний настрій, віра в себе і фінальний результат У будь-якій справі завжди можливі труднощі і невдачі, які можуть вплинути на роботу і загальний настрій. У такі моменти я виділяю собі 5 хвилин, щоб згадати про свої цілі і про результат до якого прагну. Головне не вганяти себе в стан "накручування". Будь-яку проблему можна вирішити!"- написала Наталя.

Варто зазначити, що телеканал "Україна" оголосив імена перших десяти експертів в шоу "Співають всі " – це TAYANNA, Jerry Heil, Іво Бобул, Міша Романова, Віктор Павлік, Слава Дьомін, Марина Одольська, Влад Ситник, Ассія Ахат і Роман Скорпіон.

Нагадаємо, що схудла Наталія Могилевська замахнулася ще на одну вершину: "Тільки сміливим".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, "Співають всі": на телеканалі "Україна" стартували зйомки грандіозного вокального шоу.