З Іспанії прийшли дуже дивні новини. Так, молода дівчина, 22-х років подала на лікарню і медиків до суду після того, як вона без необхідності пройшла дворічний курс хіміотерапії. Виявилося, що хірурги не помітили в її шиї шматочок губки.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню австралійського видання 7News.

Аріадна Кабальєро, фото: Instagram
Аріадна Кабальєро, фото: Instagram

Ще в 2019 році іспанка Аріадна Кабальєро почула діагноз - лімфатичний рак. Вона перенесла операцію і хіміотерапію, перш ніж пройти курс опромінення в 2020 році. Але подальші перевірки та сканування показали, що шишка на її шиї збереглася.

"Коли вони побачили, що пухлина збереглася, і всі результати ПЕТ-КТ показали, що в області операції щось є, 5 травня мене прооперували, і через майже два роки у мене видалили хірургічну кровоспинну губку", - розповіла Аріадна журналістам.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Аріадна Кабальєро, фото: Instagram
Аріадна Кабальєро, фото: Instagram

Ця губка не згадується в жодному звіті, і про її існування було невідомо, тому що вона виросла на кілька міліметрів, і вони вирішили оперувати, думаючи, що це може знову бути хвороба. Мало того, що 22-річна дівчина отримала абсолютно непотрібне лікування - з усіма його негативними побічними ефектами - вона також втратила роботу.

"Це був шестимісячний контракт, і він повинен був бути безстроковим", - розповіла іспанка.

"Але коли це закінчилося, вони не змогли відновити його, тому що моя хвороба була дуже тривалою", - додала Аріадна.

Тепер Аріадна має намір подати до суд на лікарню "Університаріо дель Енарес" за недбалість і зневажливе ставлення до пацієнтів. Вона також стверджує, що не єдина жертва недбалості в лікарні.

"У лікарні дель Енарес загинули двоє інших - Нурія і Еміліо - і в результаті їх родичі створили сторінку в Facebook-Negligencias Hospital del Henares-щоб домогтися справедливості", - поділилася дівчина.

Раніше повідомляли, медики видалили камінь в 10 сантиметрів з єдиної нирки: жінку рятували кілька годин.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові лікарі врятували хлопчика після зупинки серця: унікальне "друге народження".

Знай.uа писав, стоматолог понівечив українку за 120 тис грн, посмішка не буде колишньою.