Стало відомо про те, якою буде погода в Україні в середу, 14 липня. Наталка Діденко повідомила, що має бути жарко і сухо, поки що нічого нового і цікавого не передбачається.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де постійно публікує Докладний прогноз для українців.

Поки що в Україні лише зрідка з'являється невеликий дощик, який навіть не відчувається, і диктатуру в свої руки взяла жарка погода, яка затримається з нами до кінця тижня точно.

Вся країна в середу, 14 липня буде без опадів, як можна помітити на першій кадрі. Також, там видно невелику хмаринку, яка повисла над Київською та Одеською областю, однак, розраховувати на щось явно не варто.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Погода в Україні 14 липня, фото: Facebook
Погода в Україні 14 липня, фото: Facebook

Температура повітря вдень в Україні очікується від 29 до 35 градусів тепла, тому, любителі спеки можуть радіти. Вночі ж також комфортно - +17+24.

Столицю спека не обійде стороною все ж, і повітря прогріється аж до 33 градусів тепла, ще мінімум тиждень доведеться смажитися на пекучому сонечку.

Погода в Україні 14 липня, фото: Facebook
Погода в Україні 14 липня, фото: Facebook

"Чіпляйтеся ближче до зелених старих дерев, ховайтеся в їх тінь, залягає-розумно-поблизу кондиціонерів і вентиляторів. Кажуть, корисно змочувати невеликий білий шарфик з натурального легкої тканини і періодично класти його на потилицю. Ще можна занурювати руки по лікоть в прохолодну воду " - говорить Наталка Діденко в пості.

Нагадаємо, раніше Погода 5 червня в Україні нагадає спекотні тропіки, місцями можливі дощі.

Як повідомляє портал Знай.uа В Україну нарешті прийде довгоочікуване потепління, синоптик Діденко визначила найкращий час для городу і прогулянок.

Також Знай.uа писав, що Українське місто через зливу перетворилося на Венецію, доводиться плавати на човнах.