На сторінці фанатів відомої української співачки Олі Полякової в Instagram з'явилося нове повідомлення.

"Хлопці, який момент у кліпі "Доросла дівчинка" вас зачепив/здивував найбільше?",- запитала співачка у своїх фанатів, публікуючи нове відео до свого треку.

"Де один, там і два мільйони. Спасибі всім за перегляди та коментарі! Ви найкращі!",- подякувала вона своїх прихильників.

"Кліп і пісня ну просто вогонь вогненний! Олечка, як же добре, що ти у нас є...", "Саме початок пісні, де виходить багато Оль. Пісня взагалі така кайфова, хочеш не хочеш, змушує танцювати і наспівувати", " кліп дуже кайфовий, як і сама пісня», «Ось це ось самотність дорослої дівчинки в День народження, прям За живе», - захоплюються слухачі творчості співачки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

"Взагалі не вражає. Не запальна пісня, набір слів і все", "На мій погляд, це сама хрінова пісня, яку я чув у Олі Полякової", "Взагалі кліп топ, а пісня не дуже", «Зачепило те, що на хіт не схоже, і те, що знято на одній локації", "Навіщо Полякова пісню з дитячого ранку вкрала? Де та запальничка, яка вночі біля холодильника з короною стоїть?», - пишуть у коментарях до відео Фанати Полякової.

Нагадавши, Оля Полякова видала секрет ідеальної шкіри за 5 хвилин: "я не перетворюся на козу?". Артистка показала, як розслабляється в один з сонячних літніх днів, влаштувавши спа-салон на власній Еко-віллі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова влаштувала еротичні танці чужому чоловікові:"Люблю". Знімав співачку її менеджер Артем Чирков, якого Полякова показала в одній зі сторіс. "Ось такі гастролі я люблю", - каже співачка у відео.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила "те саме" вогником: "Видно, як газон поплив". Співачка постала в червоному купальнику, що лежить на зеленій галявині.