Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість прийшла підкорювати популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка відправилася в довгоочікувану спільну подорож до спекотного сонечка і блакитної води в Туреччині разом з чоловіком, продюсером і репером Потапом, виставивши яскраве відео з готелю.

Зірка позувала в ліжку, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, показавши, як готується до веселого вечора перед власним концертом. Виконавиця з патчами під очима розчісувала волосся, а після похвалилася кардинальним перевтіленням, стоячи на терасі в сукні-сорочці кольору фуксії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Сьогодні будемо 💃 🏻 🎙 і ️ ️ "

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Каменських компліментами:" Гарнюня😍 😍 😍"," красоточка😍 😍❤️"," круті❤️", " неймовірна краса дуже гарне чорне довге кучеряве волосся круто❤️🙌 🔥", " королева🌷","Кися😍".