Стало відомо про те, що в українському шоу-бізнесі стало на одну пару батьків більше. Відома блогерша Дар'я Квіткова народила "Холостяку" і телеведучому Микиті Добриніну син.

Про це пара повідомила на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram, опублікувавши кілька кадрів, які були зроблені відразу після пологів. Тепер, вони батьки, і неймовірно щасливі отримати новий статус.

Раніше вранці Даша Квіткова писала про те, що малюк повинен був народитися, виходячи по УЗД, 13 липня, і як по годинах, вночі у неї почали відходити води, і вони з Микитою вирушили в пологовий будинок.

"Сьогодні наші серця народилися заново🤍. О 9: 51 ранку з'явився на світ наш син🙏 🏻3.760, 56 SM. P. S. мами, ми герої🔥" - підписала свій новий пост дівчина.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На кадрах вони тримають маленького сина на руках і обіймаються. Видно, що вони неймовірно щасливі, і зустріч була дійсно довгоочікуваною.

Не став зволікати зі святковою публікацією і Микита Добринін. Він виставив кілька інших фотографій, які не менш атмосферні.

"Наш малюк, наш богатир! 13.07.2021-найкращий день у моєму житті🤍" - підписаний пост у "Холостяка".

Нагадаємо, що про вагітність дівчини стало відомо взимку цього року. Вона зважилася розповісти громадськості про своє нове становище під час відпустки за кордоном. Всі наступні кілька місяців вона розповідала, як справляється зі своїм становищем, і як росте малюк.

Кілька днів тому Даша відсвяткувала свій день народження, і вечірку довелося навіть скасувати через погане самопочуття, але, все на краще.

Як пара вирішила назвати свого сина-невідомо. Залишається дочекатися нових подробиць.

Нагадаємо, раніше Микита Добринін розповів про пережиті труднощі з вагітною дружиною: "ми з Дашею не були готові…"

Як повідомляє портал Знай.ua "Холостяк" Микита Добринін розповів про поневіряння з вагітною Дашею квітковою по орендованих квартирах: так живе пів України

Також Знай.uа писав, що Григорій Решетник, Даша Квіткова і Настя Сторожук зробили на камеру те, що обожнюють всі закохані