Популярний український співак Іван Дорн, який довгий час жив і працював у Москві, з'явився на червоній доріжці Каннського кінофестивалю в бежевому костюмі. Тут 32-річний артист разом з російськими колегами представив драму режисера Кирила Серебреннікова "Петрови в грипі".

Цікаво, що на червоній доріжці Дорн разом зі своєю дружиною Настею Самойловою вбралися в одяг від українських дизайнерів.

Про це можна судити по новій публікації дружини Івана Дорна Анастасії Новікової в мережі Instagram.

Stories Анастасії Самойлової, скріншот: Instagram
Stories Анастасії Самойлової, скріншот: Instagram

На співаку штани і футболка Better, а на його дружині сукня ELENAREVA. А ось взуття у Вані заморське - модні черевики з роздвоєним носом (в народі - копита) від Maison Margiela. У них Дорн виходив і на червону доріжку Канн, додавши зверху неймовірного крою бежевий костюм-двійку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Іван Дорн на Каннському кінофестивалі, фото: GettyImages
Іван Дорн на Каннському кінофестивалі, фото: GettyImages

У фільмі "Петрови в грипі" кадр за участю Івана Дорна триває 18 хвилин. Тривалість фільму - 2 години 25 хвилин. Після фестивалю стрічку покажуть в ЄС. Фільм зняли представники з Росії, Франції та Швейцарії. Серебренніков створив сценарій за мотивами роману Олексія Сальникова "Петрови в грипі і навколо нього". Головні герої автослюсар Петров і його дружина, яка працює бібліотекарем, не живуть разом. У пари є син. Їхнє життя змінюється, коли сім'я заражається грипом.

Раніше повідомляли, невідомі розгромили столичний магазин Puma через співпрацю з Іваном Дорном.

Як повідомляв Знай.uа, Дорн спантеличив несподіваним вчинком: "Подумала, що воскрес".

Знай.га писав, Іван Дорн зробив зізнання про Олега Винника на "Голосі країни": "Неприємно його бачити".