Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

10 липня знаменитості виповнилося 39 років - з цього приводу Влад разом з красунею-дружиною Лілією, а також їх 5-річним сином Леоном вирушили на відпочинок в сонячну Грецію.

Так, артист зворушливо подякував усім за привітання під сімейним знімком, де найрідніші зібралися за вечерею серед пальм.

Шоумен згадав, як літав в цей райський куточок з Лілією ще 9 років тому і як багато встигло статися за цей час - весілля, народження сина, подорожі в Америку. Яма зазначив, що для нього це місце несе особливу енергетику.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Вперше ми побували тут 9 років тому. За цей час встигли одружитися, відкрити для себе Америку і стати батьками. І знову повернулися туди, де разом з батьками мріяли про їх майбутнього онука.

Бувають місця з особливою енергетикою, і це якраз одне з них.

Спасибі за сотні привітань і тисячі теплих слів! Зроблю все, щоб виправдати наші спільні надії.

Йдемо з рідними на вечерю. Дуже смачну. Обіймаю."