Популярна українська співачка болівійського походження, ведуча шоу "Орел і решка" Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Нещодавно знаменитість стала ведучою тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", а партнером артистки в свіжому сезоні став блогер Кирило Макашов.

Так, зірка виставила серію стильних кадрів, зроблених для глянцю ELLE Україна, позуючи перед фотофоном із заходом сонця, піщаним пляжем і великою водою. Виконавиця приміряла відразу кілька образів, поставши перед камерою в облягаючому білосніжному платті і темно-синій сорочці, а також джинсових шортах і рожевій футболці з принтом.

Артистка зізналася, що стала буквально залежною від подорожей: змінюючи міста і країни, її пристрасть не вщухає. Мішель видала, як би виглядала подорож її мрії - за словами співачки, це атмосферна поїздка з сім'єю або близькими людьми, тропіки або серфінг на Балі, знімки з красивих локацій і стильні вбрання.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Хоч я кожен день змінюю міста і країни, пристрасть до подорожей тільки посилюється!

Муд-борд моєї подорожі мрії:

💛люди, з якими я на одній хвилі

💛атмосферна поїздка з сім'єю

💛джунглі / тропіки або серфінг на Балі

💛фоточки в красивих локаціях

💛стильні та комфортні луки"