У Міністерстві внутрішніх справ розповіли про співробітників правоохоронних органів, які вирушили у відрядження на схід.

Новий пост з цією новиною з'явився на сторінці Міністерства внутрішніх справ у соціальній мережі Facebook, куди додавалися і фотографії.

Поліцейські, фото: МВС
Поліцейські, фото: МВС

Чоловік прощалися на деякий час зі своєю сім'єю, і відправлялися захищати Батьківщину на Донбасі. Цього разу в зону ООС вирушило 30 співробітників поліції, серед яких були і досвідчені бійці, у яких за плечима вже кілька ротацій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Провести героїв прийшли як родичі, як і колеги з керівництвом, які залишаються в області, і продовжать стежити за порядком і безпекою громадян.

На опублікованих фотографіях дружина плачуть, так як не хочуть прощатися з мужами навіть на короткий термін, а діти обіймають своїх батьків.

Поліцейські, фото: МВС
Поліцейські, фото: МВС

Варто відзначити, що сорок співробітників правоохоронних органів з Вінниці також поїхали у відрядження в зону ООС. Сталося це в понеділок, 12 липня. Вони змінять своїх колег, які знаходяться там вже тривалий час.

Очолив загін поліцейських Руслан Гірняк - начальник батальйону патрульної служби поліції особливого призначення"Вінниця". Колеги та рідні також мали можливість прийти і попрощатися.

На який термін вони вирушили туди цього разу - не повідомляється.

Нагадаємо, 20-річна Українка змінила місце вчительки на кабіну танка - " Не кожній під силу»

Як повідомляв Знай.ua, путінські окупанти знайшли "мішень" і обстріляли міста на Донбасі: воїни ЗСУ врятували мирного українця після атаки

Знай.uа писав, що "Тайра" розповіла всю правду про жінок у ЗСУ: "Повинна бути краще мужика"