Народний синоптик Леонід Горбань зробила дивовижний прогноз про осінь і зиму цього року. Про це повідомляє портал Обозреватель.

Народний синоптик Леонід Горбань вважає, що літо 2021 року буде з мінливою погодою, очікується і аномальна спека, і бурі. А все через те, що нинішнім роком управляє Сатурн, який і задає погоду.

При цьому перші морози з'являться в жовтні цього року, а в листопаді піде сніг. За словами народного синоптика, зима буде морозною і сніжною.

Осінь, фото: pxhere
Осінь, фото: pxhere

На початку осені буде тепло, проте температура повітря помітно знизиться в порівнянні з кінцем літа. Більш того, в третій декаді першого осіннього місяця в Україні почнеться бабине літо, яке продовжиться і в жовтні.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

зима, фото: ua.depositphotos.com
зима, фото: ua.depositphotos.com

Леонід Горбань зазначив, що початок другого місяця осені видасться сухим, однак у другій частині жовтня на Україну насунуться дощі і будуть перші заморозки.

"Холоди продовжаться і в листопаді, очікуються дощі і ранній сніг", - повідомив Леонід Горбань.

При цьому сам Горбань зазначив що не готовий зробити точний прогноз на зиму, проте він вже зараз може сказати, що вона буде холодною. Особливо сильні морози будуть у другій половині грудня. В кінці зими очікуються можливі снігові бурани.

Нагадаємо, раніше погода 10 липня змусить українців мріяти про зиму: +30, і це тільки початок

Як повідомляє портал "Знай.ua" + 32 у столиці і ні краплі дощу: синоптик розповіла про погоду на вихідних

Також "Знай.ua" писав, що українці мріють про нього в спеку: 4-метрове морозиво встановило світовий рекорд.