Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 42-річна знаменитість розмістила Insta Stories з сімейного відпочинку в Туреччині. На відео вона танцює зі своїм сином Олександром в купальнику.

"І ще Олександр просив передати всім шанувальникам наших з ним танців: 1.У нас систематично з'являється новий "Вітя", якого ми слухаємо, поки не знудить навіть фарбування на стінах. 2. Також як бачите, Олександр стиль танцю змінив..А взагалі, публікую це відео як замальовку, яка красномовно відображає мій відпочинок", - заявила телеведуча в Insta Stories.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна зізналася в перемозі над комплексами: "Ніколи до цього не спав з товстушкою". Знаменитість розмістила соціальний ролик на тему боротьби з комплексами і підтримала тих, хто переживає те ж, що і вона багато років свого життя.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна закликала українців "завести" ноги заради благородної мети: малюки чекають. Знаменитість анонсувала масштабну акцію "Твої кілометри рятують життя", яка покликана допомогти сотням новонародженим з патологіями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна осідлала залізного коня, не кожна так зможе: "У хмарах".