Сучасний темп життя не дає розслабитися ні на хвилину, доводиться навіть їсти швидко, щоб не втрачати багато часу, а виробники швидкої продукції допомагають в цьому.

У матеріалі Факт ICTV розповіли, як же готують Заморожені напівфабрикати, якими харчуються українці. Якісні вони насправді, а також, чи безпечні.

Хінкалі, наприклад, робить спеціально навчений апарат - 1 грузинське ласощі в секунду, які ідеальні за формою. А ось голубці доводиться співробітникам робити самостійно. Одна з них розповіла, що за зміну може зліпити близько п'яти з половиною тисяч голубців.

На заводі в Миколаївській області є цілих 65 позицій. Там є і спеціальна фритюрниця для чебуреків, машина для французьких млинчиків. За годину звідти може вийти близько 8 з половиною тисяч таких.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Далі більшість товарів відправляється на шокову заморозку. Фарш, до слова, виготовляють виключно із замороженого м'яса, щоб уникнути забруднення, а також, щоб не зіпсувалося.

Напівфабрикати, фото - scook.ru
Напівфабрикати, фото - scook.ru

Якість і санітарну безпеку контролюють абсолютно на всіх етапах виробництва. Від закупівлі сировини, до тестування в незалежній лабораторії.

Вже більше 20 років вся Україна, а також деякі інші країни харчуються продукцією саме з цього заводу.

Пельмені, кадр з відео
Пельмені, кадр з відео

"З холодильника на стіл" - саме таке гасло у сучасної зайнятої людини. Напівфабрикати допомагають не витрачати зайвий час на готування.

Нагадаємо, що львівські медики розповіли, чому люди можуть повторно заразитися коронавірусом COVID-19.

Як повідомляв портал Знай.uа, мер Києва Віталій Кличко розповів, коли школярі зможуть повернуться за парти.

Також Знай.uа писав, що харків'ян приголомшили під час локдауну в місцевій підземці.