На сторінці в Instagram пабліку «Зірковий шлях» відомі український телеведучий Даніель Салем та танцюрист Влад Яма влаштували танцювальний «двобій».

«Якщо розбірки, то лише такі. Сьогодні за настрій відповідають ведучий Даніель Салем @daniel_jihad_salem і танцівник Влад Яма @vladyama_official. Сподобався ролик? Діліться в коментарях», - підписали відео, опубліковане в пабліку.

На відео Влад Яма і Даніель Салем кумедно зіграли спочатку агресію і готовність до «розбірок», а потім – зливаються у дружньому танці. При цьому їхні рухи виглядають досить кумедними, хоч і відповідають музичному супроводу.

У коментарях фанати висловлюють своє захоплення обома красенями українського шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

«Я балдію від цього відео, переглядаю і переглядаю», «Красені!», «Клас, супер молодці», - «Sexy boys», «Куди Данієлю до Ями братися, вискочка! Яма кращий!», - обговорюють те, що відбувається в ролику, українці.

«Яма безстрашно підставив голову, красені», «Кумедні люди», «Ось, нарешті "видали", я на Яму тому і записалася... хочу багато танців! Нехай щастить», «Нехай так і вирішуються всі проблеми», «Талановиті та харизматичні», - зазначають фанати обох виконавців під відео.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.