Відомий український танцюрист, суддя проекту "Танці з зірками" і тренер "Ліги сміху" Влад Яма поділився сімейним знімком з сином Леоном і дружиною Лілею.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька років тому Влад Яма і його дружина Ліліана стали батьками – у них з'явився чудовий син Леон. Українські зірки часто діляться спільними знімками в соціальних мережах, Не обділяючи увагою і свого первістка.

Цього разу Влад Яма вирішив показати шанувальникам архівний знімок, на якому він з дружиною і сином сидять на трибунах в Майамі. Судячи з опису, сім'я відправилася дивитися матч улюбленої команди і не встояла перед милим селфі. Головною зіркою знімка став Леон, який з цікавістю спостерігав за тим, що відбувається.

"2018. Леон вболіває за улюблених "MIAMI HEAT" на домашній арені🏀 Ці очі❤️", - написав танцюрист під публікацією.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пост Влада Ями в Instagram / скріншот
Пост Влада Ями в Instagram / скріншот

Варто відзначити, що юний Леон досить часто з'являється з батьками на публіці. Його можна помітити на популярних українських шоу, де Влад Яма побував у ролі учасника.

Нагадаємо, що відомий азіат потряс попою перед Владом Ямою, але той не оцінив: "я погано танцюю".

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма з красунею-дружиною Лілією влаштували романтичну прогулянку по колишній резиденції Вікторі Януковича-Межигір'ю.

Також Знай.uа писав, що Влад Яма поскаржився на електрокари в українських реаліях: "довго і незручно".