Відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов має чимало прихильників. Тому артист активно ділиться з ними новими світлинами чи цікавими моментами з життя у своєму Instagram.
Олександр Пікалов захоплюється байками, тому не втрачає жодної миті аби проїхатися на "залізному коні". До слова у колекції коміка їх декілька, різних марок, форм та кольорів.

Олександр Пікалов, фото з instagram
Олександр Пікалов, фото з instagram

Цього разу у своєму Instagram Олександр Пікалов показав, як відпочиває після тривалої поїздки на байку. Артист разом з другом вирішили перепочити за столиком та зробити пам'ятне фото. На ньому Пікалов позує на сидячи на лавці на фоні двох байків. Артист одягнув чорну футболку та жилетку, а доповнив свій образ кепкою. При цьому артист показав "козу", це жест, який часто використовують у рок-культурі.
Щоб втамувати спрагу перед поїздкою він взяв собі пляшечку мінеральної води. Також біля Пікалова лежать окуляри, які він одягає під час поїздки, аби нічого йому не потрапило в очі.

"Гарного всім дня Громадяни😂😂😂🤘🤘🤘", - написав Пікалов під фото.

Раніше повідомляли, друг Зеленського Пікалов показав, що допомагає йому виживати в " Квартал 95".

Нагадаємо, раніше Кошовий з кварталу зібрався замінити Go-A на Євробаченні: цей голос можна включати замість будильника. Артист виставив серію сторіз-репостів у своєму Instagram, де він заспівав в ефірі радіо "Люкс ФМ".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" Путін з "Квартал 95" відправив сина на майстер-клас до Вєрки Сердючки:" довів усіх до ручки...". Степан Казанін опублікував цікаве фото з Андрієм Данилком.