Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в четвер, 15 Липня. Чого варто очікувати від спекотного літа.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, детально описавши ситуацію в кожному куточку країни.

Почати синоптик вирішила з того, що Україна стане однією з найгарячіших країн в Європі, і максимальна температура повітря складе від +30 до +35 градусів тепла. Справжнє спекотне літо, як багато і чекали.

Температура повітря почне ставати поступово нижче з вівторка, 20 липня, але це вже зовсім інша історія.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дощів по території всієї країни не спостерігається, лише в Карпатах, на Волині та Львівській області можуть пройти локальні грозові зливи. Маленький острівець вологи може зайти в гості і в Сумській області, а в цілому антициклон все відштовхує.

У Києві ж, у четвер, 15 липня очікується суха, гаряча погода, з максимальною температурою повітря +32+34, а місцями перевищуватиме всі 35.

Найближчий дощ у столиці очікується в суботу ввечері - 17 липня, і може зачепити також Центр країни, а також Захід.

Погода в Україні 15 Липня, фото: Facebook
Погода в Україні 15 Липня, фото: Facebook

"Пік літа, пік спеки - виходимо разом на вершину, хоча і хекаем, проте захоплюємося навколишньою гарячою красою, скоро почнемо спускатися в свіжі затишні долини другої половини літа)" - підсумувала розповідь Наталка Діденко.

Погода в Україні 15 Липня, фото: Facebook
Погода в Україні 15 Липня, фото: Facebook

Вже зовсім скоро температура повітря буде ставати все нижче, вечора все довше, тому, потрібно насолоджуватися безтурботними літніми днями, якщо є така можливість.

Нагадаємо, що вулиці Харкова перетворилися на річки: плаваючі автомобілі і град.

Як повідомляв портал Знай.uа, можливі шквали і потужний град: в Україні на кілька днів істотно зіпсується погода, прогноз синоптика

Також, Знай.uа писав, що в Україну нарешті прийде довгоочікуване потепління, синоптик Діденко визначила найкращий час для городу і прогулянок