На сторінці в Instagram пабліку «Зірковий шлях» оприлюднили дитячий знімок відомої турецької акторки Мер'єм Узерлі, яка полюбилася українцям за роль нашої легендарної співвітчизниці Роксолани в телесеріалі «Величне століття».

«Акторка Мер'єм Узерлі в 16 років і зараз», - підписали фото, опубліковане в пабліку.

На першому юна дівчинка з невеликою кількістю макіяжу на обличчі. На другому – 37-річна зірка, яка, втім, не надто змінилася за 21 рік, що минув.

Не зважаючи на те, що Мер'єм Узерлі часто закидають захоплення пластичною хірургією, її ранні знімки доводять, що її краса – цілком природня.

«Ми знаємо 37-річну зірку за роллю Роксолани. Їй часто приписують пластичні операції, втім, на дитячому фото Мер'єм упізнати нескладно. Що скажете, @meryemuzerlimeryem дуже змінилася? Діліться в коментарях», - пропонують автори допису.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У коментарях фанати висловлюють своє захоплення красунею-акторкою.

«Прекрасна», «Тільки колір волосся!», «Просто стала старше, але від того не менш красива», «Дуже схожа на Наталку Денисенко», - обговорюють зовнішністю турецької зірки українці.

Нагадаємо, раніше Зірку "чудового століття" засудили за відвертість під час Рамадану: "я живу так, як подобається мені"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Зірка серіалу "Постукайся в мої двері "показала" любов "від сонця:" була три хвилини"

Також «Знай.uа» писав, що Зірка "чудового століття" Мер'єм Узерлі здалася без грама косметики: "Нереально"