Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію стильних знімків, примірявши темно-сірий брючний костюм-оверсайз і міні-топ чорного кольору, доповнивши образ нюдовим макіяжем і сережками-кільцями.

Так, артистка покрасувалася стрункою фігурою, в тому числі пишними грудьми, а також вирішила підтримати всіх, хто стоїть на шляху важливих змін свого життя і боїться зробити перший крок.

Зірка зізналася, що часто чула невтішні слова про себе, насиваючи дії недоброзичливців "поросячею долею".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"• * у тебе не вийде

Ти негарна/ слабка, неформат/ відверта / не талановита блаблабла.

Якби на моїй спині були татуювання слів, які я чула слідом))) перед найважливішими подіями у своєму житті, «Війну і мир» довелося б рухати в списку одного найдовших творів.

Думаю ви знаєте, про що я....

Це "магія людської душонки" [ні в якому разі не душі] брати на себе відповідальність радити там, де тебе не просять, і давати свої судження, часто засновані на особистому, мізерному досвіді в поросячому світі...Поросячому, тому що це Свинська доля - вживати помиї і видавати їх, не переварюючи)

Я пишу це, тому що хочу підтримати тих, хто на шляху великих і важливих змін у своєму або чужому житті. Хто зустрічаючись поглядом з рідним, вміє зробити краще без слів.

Я тут. На краю, звідки стрибнути страшно, але спробувати варто!

[ якщо хтось збирається ловити внизу, краще відразу відійдіть. Я на сніданок їла тістечка]"