Зірки українського шоу-бізу зібралися в проекті «МайстерШеф», щоб поборотися за перемогу. Про це розповіли на сторінці проекту в соцмережі Instagram.

«Сьогодні о 21:00 відбудеться прем’єра зіркового кулінарного проєкту «МастерШеф. CELEBRITY» «Дивись, як вони у поті чола готуватимуть… Оля Полякова, Даша Астафьєва, на «Майстершеф-селебріті» Чий кулінарний талант виявиться гідним перемоги? Став +, якщо чекаєш на прем'єру!», - розповіли у проморолику.

У ролику відомі співачки Оля Полякова и Даша Астафьева змагаються за перемогу в кулінарному шоу.

«Ріж, ріж її, ту довбану…», «Ай, де моє масло?!», - кричить емоційна Полякова.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

«А коли на Ютюбі буде?», «Як би написати коректно... Не цікаво!!!», «А можна так хвостом трусити над тарілками?», «До 2.30 ночі дивитися? Мабуть, це шлак», «Жесть, звичайно - це трусілово волоссям над тарілками. Правда, це присутнє у всіх передачах і аматорів і поофі, але тут зашквар», - вважають телеглядачі у коментарях під відео.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ua писав Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батьк