Рятувальники ДСНС врятували жінку, яка опинилася в льосі та чоловіка, який впав з крутого схилу.


Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.
Так, стало відомо, що упродовж минулої доби рятувальники надавали допомогу постраждалим унаслідок нещасних випадків. Зокрема, на Полтавщині рятувальники допомогли вибратися жінці 1948 року народження, яка впала у льох. Надзвичайники передали її медикам, адже постраждала отримала забої різної тяжкості.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Повідомляється, що на Дніпропетровщині рятувальники виїжджали у селище Курилівка, там чоловік 1961 року народження впав з крутого схилу та потребував допомоги. За допомогою нош і рятувальної мотузки надзвичайники перенесли чоловіка до карети швидкої. Постраждалого госпіталізовано.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Також у місті Дніпро до рятувальників надійшло повідомлення про те, що жінка 1946 року народження, послизнулась і впала на підлогу в ванній кімнаті та застрягла рукою між металевими водопровідними трубами.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

"Зі слів потерпілої, в такому стані вона перебувала протягом декількох діб. Фахівці ДСНС за допомогою спецінструменту вивільнили руку жінки та доставили до карети швидкої. Стареньку госпіталізували", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомляли, у Львові схопили підозрюваного у вбивстві студентки: "Жили разом, любили...".

Як повідомляв Знай.uа, у Львові зниклу студентку знайшли мертвою в орендованій квартирі: копи напали на слід нелюда.

Знай.uа писав, нетверезий водій збив двох крихіток по 6 і 7 років, не встигли повернути велосипеди: кадри з місця ДТП.