Дванадцятирічна дівчинка врятувала чотирьох дітей під час потопу на території Західної України. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Закарпатській області.

У Закарпатській після сильних злив затопило дороги і будинки місцевих жителів. 400 домогосподарств виявилися відрізані від транспортного сполучення.

Так, 10 липня, під час потужної зливи в Рахівському районі піднявся рівень води в місцевих річках, що призвело до підтоплення домогосподарств, автомобільних доріг і житлових будинків.

Однак в таких важких умовах можуть проявитися і кращі якості. Так, під час потопу дівчинка Тетяна Тулайна в смт Ясіня проявила героїзм і змогла врятувати дітей.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Дівчинка була в будинку з маленьким семирічним братиком, коли вода стала перебувати. Вона не розгубилася, вимкнула вдома електрику і разом з ним побігла в будинок тітці, де знаходилося ще троє дітей. Тетяна заспокоїла їх і провела на другий поверх свого будинку, де всі вони були в безпеці і чекали повернення дорослих.

З дівчинкою зустрівся Керівник співробітників ДСНС у Закарпатській області Роман Гудак, який привіз подарунки та зустрівся з дівчинкою. За його словами, не всякий дорослий можу б так зорієнтуватися.

"Тетяна показала себе справжнім рятувальником-вона відважна, рішуча і відповідальна", - сказав він.

Раніше повідомляли, у Львові схопили підозрюваного у вбивстві студентки: "Жили разом, любили...".

Як повідомляв Знай.uа, у Львові зниклу студентку знайшли мертвою в орендованій квартирі: копи напали на слід нелюда.

Знай.uа писав, нетверезий водій збив двох крихіток по 6 і 7 років, не встигли повернути велосипеди: кадри з місця ДТП.